KOOL PICTURES
 
 

Kool Pictures 

Vanuit een hobby is mijn bedrijf ontstaan. Van mijn vader kreeg ik de liefde voor fotografie mee en als kind was ik al vaak te vinden in de doka van mijn vader waar ik hem meehielp met ontwikkelen en  afdrukken. Mijn eerste camera kreeg ik voor mijn negende verjaardag en ergens is het daar al gaan kriebelen. 

Sinds enige jaren ben ik bezig met verschillende facetten van de fotografie maar met name portretfotografie.  Inmiddels heb ik een ruime ervaring in het maken van studioportretten, familieshoots, zakelijke fotografie en dierenshoots. 

Voor het maken van portretten heb ik een eigen studio aan huis in Capelle aan den IJssel. De familieshoots vinden meestal op een buitenlokatie plaats. Dit kan in overleg met elkaar wat de beste lokatie is voor een mooie en blijvende herinnering. 

Voor een reportage bij een bedrijf neem ik mijn camera mee naar de bedrijfslokatie. De zakelijke portretten kunnen eventueel ook in mijn studio plaatsvinden. 

De beste plaats om uw huisdier te fotograferen is in de eigen omgeving. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor een buitenlokatie
 
E-mailen
Bellen
Instagram